Registrul privind înregistrarea refuzurilor de a semna / contrasemna / aviza actele administrative, precum și obiecţiile cu privire la legalitate.

Registrul pentru consemnarea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor

* Mai jos afișăm sub formă de listă (plus un sumar), numai documentele care necesită dezbatere publică. Pentru a citi documentele în întregime, dați clic pe titlul fiecăruia. Este posibil ca pentru unele dintre ele cetățenii să nu aibă nicio sugestie sau opinie.
Proiectele hotărârilor Consiliului Local
Proiecte de dispoziţii ale autorităţii executive (Primăria comunei)

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.

Dezbatere publică a problemelor care urmează să fie dezbătute de autorităţile administraţiei publice locale

Subiectul propus dezbaterii publice:

Dezbatere publica privind angajarea unui serviciu de asistenta juridica

ROMANIA
JUDEȚUL HUNEDOARA
COMUNA BĂTRÎNA
Sediul: sat Bătrîna, nr 55,
tel. 0752 348313, 0755 811327
, primariabatrana@gmail.com 

ANUNȚ
Privind dezbaterea publică a proiectului de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de prestări servicii-asistență juridică cu o persoană fizică autorizată sau cu o persoană juridică, prin procedura negocierii directe în vederea reprezentării în instanță a Primăriei comunei Bătrîna, în litigiul aflat pe rolul instanței de judecată cu Vasiu Crinel Flavius și Bulgar Adrian Cornel.

Nr.666/30.07.2015

Primăria comunei Bătrina județul Hunedoara a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii nr.52/2003 privind transparența decizională în administrația publică cu privire la aprobarea încheierii unui contract de prestări servicii-asistență juridică cu o persoană fizică autorizată sau cu o persoană juridică prin procedura negocierii directe în vederea reprezentării în instanță a Primăriei comunei Bătrîna, in litigiul aflat pe rolul instanței de judecată cu Vasiu Crinel Flavius și Bulgar Adrian Cornel.

Proiectul poate fi consultat sediul Primăriei comunei Bătrîna, nr. 55, județul Hunedoara.

Etapa consultării publice are loc în perioada 31.07.2015 – 11.09.2015. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile și punctele de vedere la adresa de email: primariabatrana@gmail.com până la data de 14.08.2015 sau pot înregistra adresele scrise la sediul Primăriei comunei Bătrîna din sat Bătrîna, nr. 55, județul Hunedoara.

Data 30.07.2015

Secretar,
Barb Camelia Cosmina

Anunt dezbatere publica 004

Scrieți opinia dumneavoastră aici

 
 
 
 
 
 
 
 
Câmpurile marcate cu * sunt necesare.
Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.
Este posibil ca intrarea dvs. să fie vizibilă numai în secțiunea ”Opinii” după ce am examinat-o.
Ne rezervăm dreptul de a edita, șterge sau nu publica înregistrări.
(no entries yet)
Minutele și procesele verbale de ședință ale Consiliului Local (în care se consemnează, în rezumat, punctele de vedere exprimate de participanţi la o şedinţă publică).
Publicații de căsătorie
Anunțuri publice (anunțuri imobiliare, somații publice, posturi vacante, documente care, potrivit legii, fac obiectul aducerii la cunoştinţă publică)

HCL nr 23 din 2019

HCL nr 23 din 2019 privind aprobarea Amenajamentului pastoral pt pajistile proprietarilor si detinatorilor legali ai com Batrana jud Hunedoara

Citește mai mult
Declarații de avere și de interese

Declarații de avere și de interese ale consilierilor locali pentru anul 2018

Declarațiile de avere și de interese ale consilierilor localipentru anul 2018 BISTRIAN Petru Doreldecl. avere / decl. interese COSTA Radudecl. avere / decl. interese HORGA Ioandecl. avere / decl. interese JENCI Mircea Cristiandecl. avere / decl. interese MOLDOVAN Cornel (Viceprimar)decl. avere / decl. interese MOLDOVAN Zamfirdecl. avere / decl. interese PASCOTESC Vioreldecl. avere / decl. interese PAVELONI Gheorghedecl. avere / decl. interese RUGINESCU Costicădecl. avere / decl. interese ACCES LA MONITORUL OFICIAL LOCAL

Citește mai mult
Transparența veniturilor salariale

Dispozitia de primar nr 8 din 2019

Dispozitia de primar nr 8 din 2019 privind constatarea stabilirii salariului de baza incepand cu luna ianuarie 2019 a d-nei Patrut Nica, guard in cadrul aparatului de specialitate al primarului com.Batrana, jud.Hunedoara Deschide documentul aici

Citește mai mult

Dispozitia de primar nr 7 din 2019

Dispozitia de primar nr 7 din 2019 privind constatarea stabilirii salariului de baza incepand cu luna ianuarie 2019 a d-lui Costa Gheorghe, casier in cadrul aparatului de specialitate al primarului com.Batrana, jud.Hunedoara Deschide documentul aici

Citește mai mult

Dispozitia de primar nr 6 din 2019

Dispozitia de primar nr 6 din 2019 privind constatarea stabilirii salariului de baza incepand cu luna ianuarie 2019 a d-lui Dobra Marius Florin, referent in cadrul aparatului de specialitate al primarului com.Batrana, jud.Hunedoara Deschide documentul aici

Citește mai mult
Rapoarte și studii
Toate documentele de interes public

Dispozitia nr 28 din 2019

Dispozitia nr 28 din 2019 privind numirea comisiei de receptie la terminarea lucrarilor pentru obiectivul de investitii ”Modernizare strazi in com Batrana jud, Hunedoara reparatii cu piatra”.

Citește mai mult
Print Friendly, PDF & Email